На Київському морі зникли двоє рибалок. Пошукові роботи тривають другий день

Пошуки ведуться силами Нацполіції та ДСНС

До пошуку двох рибалок, які зникли на Київському морі, залучено гелікоптер H-225 Super Puma з робочою пошуковою групою у кількості 5 осіб для обстеження акваторій ймовірного зникнення рибалок.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Київській області.

Згідно з повідомленням, 1 березня о 17:45 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району Київщини надійшла інформація, що 28 лютого на Київському морі поблизу с. Страхолісся двоє осіб вийшли у море човном «Прогрес» в сторону бази «Нептун» Чернігівської області.

29 лютого о 03:47 один з рибалок вийшов на зв’язок, повідомивши за допомогою СМС, що допомога не потрібна. Після чого на зв’язок чоловіки не виходили.

Силами ДСНС, Нацполіції та цивільного населення (знайомих рибалок на двох власних човнах) упродовж дня 1 березня проводилися пошуки, проте результатів вони не дали.

Джерело

Next Post

У столичному метро з’явились плакати про коронавірус

Пн Бер 2 , 2020
На станціях київського метрополітену з’явились плакати з інформацією про поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Так, плакат містить інформацію про профілактику інфікування і поширення коронавірусу – про те, як знизити ризик інфікування коронавірусом, як захистити інших від інфікування тощо. Містяться поради про те, чи варто надягати медичну маску, як і коли її […]

Можливо ви пропустили?