Ділянки Кільцевої дороги передали на баланс міста

З ініціативи Віталія Кличка столиця приймає на баланс міста ділянки Кільцевої дороги, які раніше обслуговувалися підрозділами Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор).

Тепер на балансі міста будуть ділянки в Оболонському та Голосіївському районах. Це частина Мінського проспекту і дорога від вул. Академіка Заболотного до Столичного шосе.

У КМДА повідомляють, що на всіх ділянках, які були на балансі столиці, проведені масштабні капітальні ремонти. Це, зокрема: вул. Заболотного, Одеська площа, ділянка Окружної дороги від повороту на Вишневе до розв’язки з вул. Перемоги, просп. Палладіна.

Заступник голови КМДА Олександр густіла заявив, що відповідний капітальний ремонт чекає і ділянки, які були на балансі Державного агентства автомобільних доріг, а тепер будуть обслуговуватися підрозділами КК “Київавтодор”.

Джерело

Next Post

Підлітки у Києві влаштували небезпечні забавки

Пт Лют 28 , 2020
Підлітки проїхалися на поїзді, вхопившись за його скоби. У четвер, 27 лютого, в Києві на станції «Лівобережна» діти влаштували смертельні ігри, прокотившись на електричці. Про це інформує співтовариство «Київ Оперативний» в Facebook. На відео видно, як підлітки спочатку сховалися під платформу, а потім вчепилися за скоби транспортного засобу. «Ось це […]

Можливо ви пропустили?