Зима повертається: на Україну суне сніг та хуртовина

Українців попереджають про ускладнення погодних умов.

Про це повідомляє пресслужба Укргідрометцентру.

Вдень, 4 лютого, на Закарпатті та Прикарпатті очікується значний дощ та мокрий сніг. Вночі, 5 лютого, сильний сніг (сніговий покрив 10-20 см, в горах 35-40 см). Також можливі пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах снігові замети, ожеледиця.

5 – 6 лютого в центральних областях України прогнозують значний сніг, у східних областях сніг з дощем, у південних областях дощ з переходом в мокрий сніг, утворення снігового покриву висотою 10-15 см. Місцями буде ожеледь та налипання мокрого снігу. Пориви вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця.

На Кіровоградщині та Дніпропетровщині сильний сніг, утворення снігового покриву висотою 20-25 см, а на дорогах снігові замети.

Next Post

Поліція оприлюднила особливі прикмети вбивці київського хірурга

Вт Лют 4 , 2020
В неділю, 2 лютого в Києві на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі сталося резонансне вбивство пластичного хірурга Андрія Сотника. Правоохоронці оприлюднили особливі прикмети злочинця.  За інформацією правоохоронців, злочинець чатував свою жертву біля його будинку. Коли лікар вийшов з поліетиленовим пакетом в руках, вбивця зробив кілька пострілів у Сотника, коли той впав, вихопив […]

Можливо ви пропустили?