Волонтерок висадили з автобуса посеред траси через зауваження про російський серіал

Увечері в понеділок, 27 січня, двох волонтерок висадили з автобуса, яким вони добиралися з Луцька до Києва. Конфлікт стався через те, що водій відмовився вимикати російський серіал. Про це повідомила на своїй сторінці учасниця конфлікту, активістка і парамедік Ярина Чорногуз.

Ярина пише, що вони разом з подругою-волонтером Анастасією змушені були вийти на трасі після сварки з водієм.

«Коли я підійшла і чемно попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася із зони бойових дій, з лютого їду туди знову, і мені противно всю ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився. Ми почали наполягати далі, Настя включила камеру на телефоні, після чого водій почав вибивати телефон у неї з рук », – розповідає Ярина.

Вона також додала, що інші пасажири просто промовчали.

«Нас двох, волонтера і госпітальєрів, дорослі зрілі люди, громадяни України, на чолі з водієм погодилися висадити посеред траси, щоб далі спокійно дивитися російське кіно», – обурюється Ярина Чорногуз.

Дівчатам довелося автостопом добиратися до Рівного, а звідти іншим автобусом до Києва. У той же час на автовокзалі в Києві почала збиратися розлючений натовп людей, які прочитали пост волонтерки і приїхали на станцію зустріти автобус.

«Ніч. Всі ці люди з нетерпінням чекають водія, який вигнав Ярину Чорногуз з автобуса за зауваження про перегляд російських серіалів », – написав лідер організації С14 Сергій Мазур під фотографією з автовокзалу.

Як виявилося, водій автобуса на приїхав на вокзал і висадив пасажирів в іншому місці. Компанія-перевізник принесла свої вибачення.

«Ми щойно дізналися про ситуацію, яка виникла в автобусі, і м’яко кажучи шоковані вчинком водіїв. По-перше, адміністрація видає на кожен автобус флешки з українськими фільмами, тому нам зараз незрозуміло як російськомовний фільм з’явився на екрані автобуса. По-друге, що найбільше вразило нас, – це реакція водіїв, які відмовилися вимкнути його на прохання дівчини. Ми хочемо вибачитися за неприпустиму поведінку працівників фірми », – написали на сторінці компанії.

Next Post

Китайський коронавірус не поширюється через посилки, - «Укрпошта»

Вт Січ 28 , 2020
Всесвітня організація охорони здоров’я поки не вводить ніяких заборон на міжнародну торгівлю і переміщення товарів через спалах коронавируса в Китаї. Український поштовий оператор «Укрпошта» повідомив, що немає ніяких доказів поширення китайського коронавируса через посилки. Про це написала прес-служба компанії. «” Укрпошта “стежить за ситуацією і знаходиться на постійному зв’язку з […]
Укрпошта

Можливо ви пропустили?