У київському Гідропарку чоловіку вистрілили в обличчя

У ніч з 25 на 26 січня в Дніпровському районі Києва стався конфлікт, в ході якого вогнепальне поранення отримав один з учасників.

Як повідомляє “Інформатор“з посиланням на власні джерела, інцидент зі стріляниною трапився на території Гідропарку, неподалік від”Гідрозони”.

За інформацією видання, близько 2:00 в Гідропарку виникла словесна перепалка між двома компаніями. Вона закінчилася тим, що один з чоловіків дістав травматичний пістолет і вистрілив опоненту в обличчя. Після цього компанія з трьох осіб сіла в салатовий Lanos і зникла.

За словами очевидців, це були троє чоловіків кавказької зовнішності. На місце прибули лікарі та поліція. Медики діагностували у чоловіка поранення щелепно-лицевої ділянки. Його госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці ввели по місту план “Перехоплення” з пошуку автомобіля і затримання підозрюваних. Незабаром Lanos за орієнтуванням зупинили на проспекті Маяковського. Правда, в салоні був лише водій. Подробиці встановлюють правоохоронці.

Джерело

 

Next Post

В Києві пройшла реконструкція бою за Арсенал

Нд Січ 26 , 2020
У столиці 25 січня відбулася реконструкція бою за завод “Арсенал”. Захід пройшов в Києві вже в 4-й раз. Актори, переодягнені в автентичну військову форму, відтворили події, які відбувалися в кінці січня 1918 року – битва між військами УНР і проросійськими більшовиками. Під час реконструкції використані гармати, гвинтівки і кулеметами тих […]

Можливо ви пропустили?