«Електричне крісло»: Кличко провів екскурсію по своєму кабінету

Мер Києва Віталій Кличко провів екскурсію по своєму кабінету в КМДА. Відеоекскурсія від глави столиці була опублікована на YouTube-каналі мера.

Під час екскурсії Кличко показав дошки з малюнками проектів, які були реалізовані в столиці, – наприклад, туристичний міст між Аркою дружби народів і Володимирською гіркою і Шулявський шляхопровід. Також Кличко показав розсувну карту Києва, за якою знаходиться плазмовий екран для презентацій.

 

Мер похвалився, що вивчив слово «діджіталізація», щоб його «більше не підколювали».

Вся інформація, яка стосується фінансів, суспільного бюджету, звернень громадян, роботи поліції і комунальників, транспорту і т.д., стікається в кабінет мера, і на її основі приймаються відповідні рішення.

В ході екскурсії Кличко показав поличку з сувенірами з різних країн, безліч телефонів для зв’язку з президентом, прем’єр-міністром та іншими високопоставленими чиновниками і «електричне крісло мера».

«Можу сказати, що нелегко в ньому сидіти, виклики щодня. Але я намагаюся проводити не так багато часу в цьому кабінеті, а бути постійно в місті, спілкуватися з людьми, розуміти, чим дихає місто, постійний прийом громадян та вирішення тих проблем, яких досить багато в нашому місті. Можу сказати, що непроста робота, але велике задоволення від того, що власними руками, власними ідеями, спільними зусиллями громадськості ми робимо все для того, щоб змінювати місто, тому що місто Київ – найкраще місто в світі. Але нам потрібно ще багато часу і багато чого зробити, щоб стандарти життя в нашому місті відповідали поточним світовим стандартам », – розповів Кличко.

1 thought on “«Електричне крісло»: Кличко провів екскурсію по своєму кабінету

  1. Лучше бы вывесил проекты незаконных решений Киеврады и незаконных строек.

    from-ua.com/news/528604-sistema-dala-sboi-aktivist-chernyahovskii-rasskazal-chto-natvoril-klichko.html

    Истории с мостами и теплотрассами в Киеве будут повторяться до тех пор, пока председателем КГГА остается Виталий Кличко. Об этом в эксклюзивном комментарии интернет-изданию Новости Украины – From-UA рассказал активист, координатор «Форума спасения Киева» Виталий Черняховский.

Comments are closed.

Next Post

Майже 4 млн осіб - результати цифрового перепису населення Києва

Чт Січ 23 , 2020
Чисельність населення України станом на 1 грудня становила 37 млн 289 тис людей. З них 20 млн жінок і 17,28 млн чоловіків. При цьому в Києві зараз живуть 3,7 млн людей. Такими є результати урядового цифрового перепису населення. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет в своєму Telegram-каналі. За […]

Можливо ви пропустили?