У столиці закриті гральні заклади змінюють зовнішність та назви

Провал голосування за законопроект про легалізацію грального бізнесу змушує власників гральних закладів демонструвати дива винахідливості для того, щоб не закритись, повідомляє один з столичних Telegram-каналів.

Після того, як на початку грудня народні депутати не змогли підтримати законопроект про легалізацію грального бізнесу в Україні рахунок закритих гральних заходів вже пішов на тисячі. Деяким з них “допомагають” закриватись правоохоронні органи, а в деяких, які працювали нелегально, виявили високих покровителів.

Проте, деякі офіційно закриті гральні заклади насправді змінюють свій зовнішній вигляд та продовжують працювати під маскою інших розважальних заходів. Деякі з них з “Космолотів” перетворюються на караоке-клуби і називають себе “VIP-караоке”, а деякі не надто маскуються, беручи вивіску “Simple games”. Зокрема, подібні перевтілення мешканці Києва вже побачили поблизу станції метро Харківська та біля Деміївського ринку на Московській площі. Фотографії цих “перевертнів” потрапляють до соціальних мереж.

Джерело

Next Post

Бібліотеки Київщини: коли в Управління культури КОДА нарешті дійдуть руки до сховищ знань

Пн Січ 6 , 2020
З-поміж 60 задекларованих керівництвом держави реформ найбільш успішною на сьогодні називають зміни адміністративно-територіального устрою та системи місцевого самоврядування. У рамках цієї реформи об’єднані територіальні громади (ОТГ) отримують нові повноваження та нові фінансові ресурси. До нових повноважень ОТГ можна віднести управління та здійснення фінансування закладів культури, серед яких і бібліотеки. У […]
Библиотека

Можливо ви пропустили?