У Києві 9 січня справлять панахиду за усіма бійцями, загиблими минулого року

На панахиду по вояках, які загинули в боях за незалежність України, та на молитву за перемогу українського війська запрошує Український інститут національної пам’яті.

Про це УІНП повідомляє у Facebook.

“У 2019 році 110 бійців нашого війська загинули у боях російсько-української війни. З них – 107 чоловіків і три жінки… 9 січня о 19:00 у храмі Іоанна Богослова (Михайлівський Золотоверхий монастир) відбудеться загальна молитва за всіма загиблими військовослужбовцями у грудні минулого року та протягом усього 2019-го”, – ідеться в дописі.

Як зазначається, молитву очолить протоієрей ПЦУ Павло Мельник. По богослужінні громадськість і ветерани традиційно запалять лампадки біля Стіни пам’яті загиблих за Україну на Михайлівській площі.

Ініціаторами панахиди по воїнах, які загинули в боях за незалежність України, та молитви за перемогу, є співробітники УІНП Роман Кулик та Павло Подобєд. Організаторами виступили Український інститут національної пам’яті, Мінветеранів, Академічний храм святого апостола і євангеліста Іоана Богослова, Книга пам’яті полеглих за Україну.

Джерело

Next Post

"Ето наш борг пєрєд дєдамі": Поклонська хоче стати послом РФ в Києві

Нд Січ 5 , 2020
Екс- “прокурор” Криму, а нині депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська заявила, що готова працювати в Києві. Про це вона розповіла в інтерв’ю Комсомольской правде. “Звичайно, я готова поїхати і працювати. Абсолютно точно, я не боялася і не боюся радикалів. Швидше, навпаки. Вони вже добряче познущалися над Україною. Думаю, вистачить. Наші […]

Можливо ви пропустили?