Новорічне вбивство: ким були жертви

У Подільському районі Києва було скоєно жахливий злочин.  В квартирі багатоповерхового будинку, розташованого на вулиці Кирилівській, зловмисник буквально «зрешетив» ножем двох юних дівчат.

Як передає «Інформатор», тіла 16-річної Марії Каминіної і 19-річної Єви Лисенко виявила господиня квартири, яка здавала житло подобово. Трупи дівчат з численними ножовими пораненнями знаходилися в шафі, причому ноги однієї із загиблих були зв’язані скотчем.

За словами господині, останній раз житло орендували хлопець і дівчина 31 грудня, які повинні були з’їхати 4 січня.

За попередніми даними, одна з убитих і є тією самою дівчиною, яка разом з хлопцем знімала квартиру. Однак сам хлопець зник.

На місці злочину працювали медики, слідчо-оперативна група і експерти-криміналісти. Обставини події з’ясовуються. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

1 thought on “Новорічне вбивство: ким були жертви

  1. А в это время в Каховке народ взбунтовался:
    youtube.com/watch?v=T8jITL9-7AI

Comments are closed.

Next Post

Скандал навколо DreamBIG Forum в Києві: організатори вирішили таки не запрошувати Хакамаду

Нд Січ 5 , 2020
Інформація про приїзд російської політкині, яка пропонувала купити український Крим, викликала хвилю обурення у соцмережах Російська політикиня Ірина Хакамада, раніше анонсована як учасник бізнес-форуму DreamBIG Forum, запланованого на 27 лютого в Києві,  не буде брати участі у заході. Про це йдеться у заяві, яку компанія-організатор заходу Taryan Group опублікувала на своїй сторінці […]
Хакамада

Можливо ви пропустили?