У Києві жінка здала квартиру на Новий рік, а після – знайшла в ній два трупа

У суботу, 4 січня, в Подільському районі столиці за адресою вулиця Кирилівська, 127 господиня квартири прийшла приймати житло у орендарів і стала свідком страшної картини. У шафі на балконі були закриті два трупа.

Попередньо, це хлопець і дівчина. Одне з тіл було зв`язане скотчем. На місце терміново виїхала патрульна поліція і слідчі. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Жінка здавала квартиру подобово. Останній раз її орендували хлопець і дівчина 31 грудня. Мешканці повинні були здати її 4 січня, але коли господиня зайшла в квартиру, то побачила на балконі в шафі два трупа, що лежать один на одному.

Ноги загиблої були замотанни скотчем. На тілі обох знайшли ознаки насильницької смерті. Попередньо, це колото-різані рани. Що сталося в квартирі в період її останньої здачі, встановлюють правоохоронці. Також є інформація, що 3 січня хлопець, який орендував квартиру, надіслав смс і повідомив, що вони з’їдуть раніше.

На місці працюють слідчі головного управління. Поліція шукає докази і встановлює можливих підозрюваних.

Next Post

У центрі Києва на Різдво обмежать рух транспорту

Нд Січ 5 , 2020
У центрі Києва 7 січня обмежать рух транспорту у зв’язку із святкуванням християнами східного обряду Різдва. 7 січня з 12:00 до 17:00 заборонять рух транспорту уздовж Володимирського проїзду та вулиці Володимирської (від будинку № 23 на вулиці Софійській до Рильського провулку), – передає УНІАН. Цього дня на Софійській і Контрактовій […]
Новорічна ялинка

Можливо ви пропустили?