У Києві некерована фура влаштувала смертельну ДТП

Вантажівка перекинулася та повністю зім’яла легковик

У Києві сталася смертельна ДТП на Наддніпрянському шосе на Правому березі – вантажівка зіткнулася з легковиком та перекинулася на нього, в результаті чого загинув водій Mazda.

Інцидент стався ввечері 28 грудня. Фура TATA втратила керування і влетіла у відбійник, після чого звернула на зустрічну і там врізалася в авто, після чого перекинувся та зім’яла машину. Про це передає “Інформатор”.

Чоловік за кермом Mazda виявився затиснутим в салоні, отримав важкі травми і померла на місці аварії – медики, які прибули на місце, лише змогли констатувати смерть.

Водій вантажівки постраждав та був госпіталізований у лікарню.

Як розповіли очевидці події, водій фури вирішив об’їхати авто попереду і звернув, але вантажівку занесло на дорозі, після чого вона збила відбійник і перекинулася на бік, впавши прямо на легковик, що рухалася в бік станції метро “Видубичі”.

Після ДТП правоохоронці перекрили дві смуги руху, через що на дорозі утворилася велика пробка.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група та співробітники ДСНС. Деталі та обставини події з’ясовуються.

Не виключено, що фура могла втратити управління внаслідок складних погодних умов, бо на дорозі ввечері в суботу утворилася ожеледиця.

Джерело

Next Post

У Білій Церкві вночі горів готель “Рось”: евакуйовано 39 осіб та 5 врятовано

Нд Гру 29 , 2019
28 грудня о 23:30  до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання кімнати на 6-му поверсі 9-ти поверхового готелю «Рось» у м. Біла Церква. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Київській області. На місце події негайно було направлено техніку по підвищеному номеру виклику. По прибуттю рятувальниками встановлено, що виникло загорання […]

Можливо ви пропустили?