Під Києвом відмовили багатодітній матері і АТОвцю та віддали земельну ділянку родичам депутата

У Княжичах сесія сільської ради розглядала заяву багатодітної матері, яка надала повний пакет документів, як вимагає того ст.118 ЗКУ. Здається, питань у сільського голови та депутатів не мало б бути і жінка отримає земельну ділянку. Проте, голова Княжицької сільської ради Броварського району Петренко Віктор Іванович невмотивовано поставив у чергу цю заявницю, яка має право на позачергове отримання земельної ділянки.

Про це повідомляє у пості на своїй Facebook-сторінці Нікітчина Ірина, мешканка с.Княжичі та депутат Броварської міської ради.

А далі більше! В той же день, на цю ж саму ділянку 7 соток сільськогосподарського призначеня отримала дозвіл на розробку проекту землеустрою інша заявниця – матір депутата сільської ради Руслана Фірсова та районного депутата Ігоря Фірсова, за для отримання якої вони запропонували внесок у 70 тис. грн.

Історія цієї земельної ділянки стала ще більш цікавою, коли ми взнали, що перед тим на цю ділянку писали колективну заяву і місцеві мешканці для облаштування дитячого майданчик і АТОвець. Всім їм було відмовлено. А от родичам депутата – ні.

Нюанси цієї дикої ситуації пояснює Нікітчина Ірина: “Я добре поінформована в земельних питаннях, оскільки до березня 2019 р. виконувала на громадських засадах обов’язки радника сільського голови з питань генплану. У мене є копія відповіді 19 червня 2019 року на звернення депутата Княжицької сільської ради Броварського району Д.А.Іванова, згідно якої списків пільгової категорії на землю не було і немає. Цинізм сільської ради зашкалює, адже на декілька днів раніше, 14 червня 2019 року, інша багатодітна родина отримала відповідь на свою заяву щодо отримання земельної ділянки, теж засвідчену головою сільської ради Петренком В.І., що її додали до списку. Наразі списки не оприлюднені, їх немає. Є лише папки звернень фізичних та юридичних осіб, протоколи земельної комісії, та відповідь: “Приходьте завтра!”.

Джерело

1 thought on “Під Києвом відмовили багатодітній матері і АТОвцю та віддали земельну ділянку родичам депутата

  1. И в самом Киеве ничем не лучше. Участки раздают “своим” и приблатнённым, отказывая простым людям. Наберите в поисковике “земельные махинации в Киеве”.

    26 декабря в 14:30 в Департаменте охраны культурного наследия Киевской горгосадминистрации (КГГА), по адресу ул. Спасская, 12 планируется заседание по согласованию “Историко-архитектурного опорного плана Киева”. Эксперт по градостроительству считает, что план был разработан с нарушениями норм действующего законодательства и призывает не допустить принятие такого документа. Об этом стало известно из сообщения на странице эксперта по государственному управлению в области градостроительства, члена-корреспондента Украинской академии архитектуры Виктора Глебы в Facebook.

    “Киевляне! Банда Минкульта и КГГА хочет сделать нам “подарок” – на 14:30 в Департаменте охраны культурного наследия КГГА (Спасская, 12) будут согласовывать “Историко-архитектурный опорный план города Киева”, разработанный с нарушениями норм действующего Закона Украины “Об охране культурного наследия” и ГСН ИАОП. Без этого плана невозможно будет согласовывать Генплан”, – заявил Виктор Глеба.

Comments are closed.

Next Post

У Києві некерована фура влаштувала смертельну ДТП

Нд Гру 29 , 2019
Вантажівка перекинулася та повністю зім’яла легковик У Києві сталася смертельна ДТП на Наддніпрянському шосе на Правому березі – вантажівка зіткнулася з легковиком та перекинулася на нього, в результаті чого загинув водій Mazda. Інцидент стався ввечері 28 грудня. Фура TATA втратила керування і влетіла у відбійник, після чого звернула на зустрічну […]

Можливо ви пропустили?