У центрі Києва вандали облили фарбою скульптуру «Історія кохання»

На жаль, далеко не всі цінують те, що робиться в місті. Так від рук вандалів в Києві постраждала скульптура «Пам’ятник Вічної Любові Луїджі і Мокрини», яка знаходиться на мосту закоханих.

Скульптуру облили рожевою фарбою. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова в Facebook.

«Бізнес і країна з викликами впорається. Так було умовно і 100, і 50, і 20 років тому, і вчора, і сьогодні. Це питання часу і ресурсів. А ось що робити з Цим? З варварством, вандалізмом, з таким рівнем духовності? Такі речі роблять наші з вами співгромадяни. Вони поруч з нами. Вони з нами вітаються, спілкуються. Тиснуть нам руки тими ж руками, які знищують наші спільні пам’ятники краси, любові і нашої історії », – написав він.

Скульптура присвячена неймовірній історії кохання італійця та українки, які втратили один одного на війні і зустрілися через 60 років. Її відкрили на мосту закоханих в 2013 році.

Next Post

На Майдані розпочався концерт на підтримку підозрюваних у вбивстві Шеремета. Організатори назвали півтори тисячі учасників акції

Нд Гру 22 , 2019
Сьогодні о 12:00 на Майдані розпочалася акція на підтримку підозрюваних у вбивстві активіста Павла Шеремета — Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь. Співорганізатор події Мар`яна Кордон так коментує концерт :«Площа зайнята людьми, півтори тисячі є десь. Ми просто висловлюємо свою підтримку своїм друзям і колегам. Ми граємо, пʼємо чай, […]

Можливо ви пропустили?