Столичні автовокзали «підуть з молотка»

Вже найближчими місяцями на прозорому аукціоні інвестори зможуть придбати автобусні станції в Києві та Київській області.

Мінекономіки та Фонд Державного Майна України готують до малої приватизації АТ «Київпассервіс», до якого входять 6 автовокзалів в столиці та ще 18 в області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Приватизований об’єкт стане своєрідним зразком, який продемонструє інвесторам вигідність вкладень в держмайно, вважає перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Павло Кухта.

«Це яскравий приклад підприємства, яке зможе отримати друге життя за рахунок приватних інвестицій. Після приватизації тут виростуть зарплати, з’являться нові робочі місця та значно покращиться сервіс, який надається пасажирам», – зазначив Кухта.

Нині АТ «Киівпассервіс» вже перебуває на балансі ФДМУ, де також наголошують на необхідності його швидкої приватизації. І обіцяють створити всі умови для того, аби зробити процес для інвесторів простим та прозорим. Умови приватизації вимагатимуть зберегти профіль підприємства, а отже об’єкт і надалі виконуватиме свою транспортну функцію.

На самому ж підприємстві до роздержавлення ставляться позитивно, стверджує директор АТ «Київпассервіс» Дмитро Любченко. Приватизація об‘єкту запланована вже на 2020 рік з-посеред ще понад 300 підприємств.

Джерело

Next Post

У Києві сталася пожежа в багатоповерхівці, є загиблі

Сб Гру 21 , 2019
У п’ятницю ввечері в Києві у 16-поверховому житловому будинку спалахнула масштабна пожежа. Інцидент стався за адресою провулок Квітневий, 6, в Подільському районі столиці.  Про це повідомляє ДСНС України. “На місце події негайно було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю, вогнеборці встановили, що загоряння виникло в одній із квартир на 9-му […]

Можливо ви пропустили?