На Софійській площі відкрили головну ялинку країни

Традиційно у День Святого Миколая на Софійській площі мер Києва Віталій Кличко запалив вогнями головну ялинку країни. Тематичним героєм свята 2020 року обрали казкового Лускунчика — як символа перемоги добра над злом.

Подпись: https://elle.ua/

Упродовж новорічних свят на гостей на площі чекатимуть «Чотири королівства». Перше — «Королівство подарунків», де можна придбати традиційні новорічні сувеніри та іграшки. Друге — «Королівство смаку» — фудкорт на самій площі та вздовж Володимирського проїзду. Та ще два королівства: «Королівство лайків» – найрізноманітніші фотозони, та «Королівство розваг» — казкова зона для дітей із «Полярним експресом».

https://elle.ua/

Головна ялинка країни цього року заввишки понад 20 метрів. ЇЇ прикрашають близько тисячі найрізноманітніших іграшок та чотири кілометри гірлянд. А охороняють «новорічну королеву» вірні вартові — великі фігури лускунчиків та українських козаків.

Джерело

Next Post

Обмежать і перекриють: як працюватиме транспорт Києва на свята

Пт Гру 20 , 2019
Метро Києва на Новий рік буде працювати довше, а деякі вулиці перекриють для наземного транспорту Метро Києва під час свят змінить графік роботи, деякі станції закриють. Зміни торкнуться також графіка руху та маршрутів наземного транспорту, будуть перекриті деякі вулиці. У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня весь громадський […]
Метро-Киев

Можливо ви пропустили?