У Києві буде відкрито 15 пунктів прийому новорічних ялинок

З 2 січня 2020 року в Києві запрацює 15 пунктів прийому новорічних ялинок. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації Андрій Мальований, передає «УНІАН».

За словами чиновника, спеціальні місця для збору новорічних ялинок вже підготовлені на території районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень і лісопаркових господарств.

Там ялинки будуть подрібнені на щепу для подальшого використання в виробничих потребах.

«Закликаємо киян не викидати ялинку на смітник, а знайти час і привезти на утилізацію в один з пунктів прийому, який розташований в кожному районі міста. Для того, щоб всі встигли проявити свою екологічну свідомість, пункти прийому почнуть свою роботу вже з 2 січня », – сказав Мальований.

Next Post

Что может предложить ТРЦ «Гулливер» своим посетителям

Чт Гру 19 , 2019
В настоящее время ТРЦ «Гулливер» пользуется довольно большой. Что он может предложить своим посетителям, какими преимуществами обладает. Интересно провести время в Киеве может каждый. Для этого не нужно тратить баснословные деньги или ходить в галереи, рестораны, ведь можно просто собраться с друзьями, родными, любимыми или просто знакомыми и пойти в […]
Гулливер

Можливо ви пропустили?