У Києві за викрадення і вимагання затримано депутата: перші подробиці

Проводяться заходи з метою притягнення до відповідальності інших учасників вчинення злочинів, серед яких громадяни іншої держави, які є замовниками вчинення вказаних злочинів.

У Києві поліція викрила групу людей, яка займалася здирництвом. Серед затриманих – депутат Київської обласної ради.

Подробиці повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У повідомленні правоохоронців йдеться, що слідчі оголосили про підозру групі осіб, які вимагали 860 000 доларів США. Цікаво, що за злочинцями, в числі яких був депутат обласної ради, правоохоронці слідкували (документували) протягом року.

Хабарі вимагали у двох представників суб’єктів господарювання. “Вибивали” гроші злочинці, погрожуючи насильством членам сімей, знищенням майна, позбавленням волі.

Шістьом активним фігурантам, один з яких депутат обласної ради, вже повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело

Next Post

Під Радою тисячі українців протестують проти продажу землі (ФОТО)

Вт Гру 17 , 2019
Тисячі противників продажу сільськогосподарської землі сьогодні пікетують будівлю Верховної Ради України. Про це з місця події повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа. Захід проводить «Національний штаб захисту рідної землі», в який об’єдналися небайдужі громадяни та активісти політичних партій і громадських організацій. Протестувальники заявляють, що «намір продати 72% території країни» підриває національну безпеку, а […]

Можливо ви пропустили?