На Південному вокзалі може з`явитися великий ТРЦ- Кравцов

Євген Кравцов прокоментував поточний стан залізничного вокзалу та показав можливий проект його реконтрукції.

Голова Укрзалізниці написав на своїй сторінці в соцмережі:

“Торговельні точки, що заважають пасажирам або псують інтер’єр, будуть ліквідовані. Натомість зручні та невикористані площі – комерціалізовані. Наприклад, як багажне відділення, де зараз проходить виставка Ukraine WOW.

За нашими підрахунками, на облаштування нових торговельних місць, потенційний орендар витратить близько 70 млн грн.
Завдяки такому підходу буде реконструйовано зсередини вокзал та значно збільшені доходні надходження Укрзалізниці: розраховуємо на зростання у 7 разів.

Наразі ж з початку 2019 року вокзал завдав компанії більше 87 млн грн збитків.
Чому не робили цього раніше: бо в нас були зв’язані руки політичною бюрократією. Отримали дозвіл – готові до роботи. З цікавого: деякі орендарі мали «контракти» за максимально низькою ціною на 25 років. Тому зараз ще триває робота в цьому напрямі.

Далі, наступними етапами, плануємо реконструювати привокзальні площі, передати частину площ у концесію, й на базі залізничного вокзалу з’явиться торговельно-розважальний центр”

 

 

Next Post

Невідомі викрали дитину: у Києві оголошено план “Перехоплення”

Вт Гру 10 , 2019
У Києві, в самому центрі столиці, викрали дівчинку, поліція розшукує автівку “Volkswagen Multivan”, на якій її відвезли. Інцидент стався на головній вулиці столиці – Хрещатику. 12-річну дівчинку відвезли в невідомому напрямку. Поліція оголосила план “Перехоплення”, повідомляє “Інформатор”, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах. Викрадення сталося біля школи №53. У поліції […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?