Водія Porsche, через якого загинули два пасажири маршрутки в Бучі, заарештували з правом застави в 400 тисяч

Арешт з правом застави в 400 тис. гривень обрав Шевченківський районний суд Києва для водія автомобіля Porsche Cayenne, підозрюваного в скоєнні смертельного ДТП в Бучі на Київщині.
Про це повідомляє прокуратури області.
За даними слідства, 3 грудня поточного року підозрюваний, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі маршрутному автобусу та допустив зіткнення, в результаті чого двоє пасажирів загинули на місці події.
В цей же день водія автомобіля затримали і повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).
Досудове розслідування триває.

Next Post

Напередодні переговорів у «нормандському форматі» у Києві відбудеться 5 масштабних акції

Сб Гру 7 , 2019
Національна поліція отримала чотири повідомлення та виявила одну заяву в інтернеті щодо проведення акцій у Києві 8 та 9 грудня, мовиться на сайті відомства. За цими даними, у демонстраціях анонсується участь десятків тисяч людей. «Ми провели низку зустрічей із організаторами цих акцій. Наша позиція – усі вони не повинні переходити […]
покрова

Можливо ви пропустили?