Під Києвом затримали банду іноземців, один з яких був у ІДІЛ

Поліція затримала банду грабіжників, які влаштували напад на будинок пенсіонерів в Київській області, пограбували їх і жорстоко побили – одна з жертв померла в лікарні.

Як повідомляють в ГУ НП Київської області, напад на будинок пенсіонерів в селі Андріївка Макарівського району зловмисники скоїли 21 листопада. Четверо молодих чоловіків забрали у пенсіонерів 600 гривень і прикраси, жорстоко побивши господарів будинку. Від отриманих важких травм 69-річний господар будинку помер в лікарні.
За словами глави поліції Київщини Андрія Небітова, чотирьох громадян Киргизстану і Таджикистану (у віці від 26 до 32 років) затримали в різних регіонах України. Один з них розшукувався Інтерполом за участь у терористичній організації «ІДІЛ» і був засуджений до 12 років позбавлення волі.

У затриманні бандитів поліцейським Київської області допомагали їх колеги з Житомирщини, Миколаївщини, а також з Одеської та Чернігівської областей.

Під час обшуків у затриманих поліцейські вилучили речові докази, в тому числі, зброю і вибухові пристрої. За фактом розбійного нападу триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Про затримання іноземців Міністерство закордонних справ України повідомило в відповідні посольства.

Next Post

У Києві активісти протестують проти скандальної забудови

Пт Гру 6 , 2019
У Києві на вулиці Вишгородській 47Ж активісти вийшли на протест проти незаконної забудови.  Кореспонеднти ІНФОРМАТОРа з місця подій повідомляють, що на акції зібралося близько 150 людей. Вони намагаютсья зірвати незаконне будівництво на території парку “Крістерова гірка”. Активісти демонтують паркан, запускають в бік забудови феєрверки та петарди. Поліція на їхні дії […]

Можливо ви пропустили?