Соболєв хоче перевірити низку людей на причетність до замаху на нього

Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв назвав прізвища людей, яких хоче перевірити на причетність до замаху на його життя. Про це він заявив після того, як його 3-річного сина 1 грудня вбили у центрі столиці.

“Двоє суддів, які за час своєї роботи стали мільярдерами, у яких по 300 апартаментів в Іспанії, Австрії… Ємельянов, Татьков. В цій компанії також є ще дві людини: Брославський та Малік”, – сказав Соболєв.

За словами депутата, у його списку підозрюваних є Микола Будика, Євгенія Бурун, Михайло Іванюк та Олександр Грановський.

Він вимагає, щоб всі ці люди пройшли детектор брехні.

“По всіх перерахованих прізвищах у мене немає претензій, поки що… Є одне прохання… присядьте на детектор та покажіть мені, моїй дружині, сім’ї, що ви чесні та “чисті”, – сказав Соболєв.

Проте одне прізвище він не назвав, сказав “залишимо на потім”.

Джерело

Next Post

В Ірпіні стався вибух, є загиблий

Чт Гру 5 , 2019
В Ірпіні стався вибух невідомого предмету, за попередньою iнформацiєю загинула одна людина. На спецлінію 102 в місті Ірпінь надійшло повідомлення, що близько 11 години ранку в одній з дев’ятиповерхівок сусіди виявили тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що це мешканець цього будинку, який намагався самотужки […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?