Віталій Кличко влаштував екскурсію Києвом фронтмену Scorpions

Мер Києва Віталій Кличко влаштував екскурсію Києвом вокалісту легендарних Scorpions. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook та опублікував відео прогулянки.

«Друзі! Сьогодні із задоволенням показав Київ другу і одному з улюблених музикантів моєї юності – лідеру німецького рок-гурту Scorpions Клаусу Майне. Прогулялися Михайлівського площею, парком «Володимирська гірка». Дуже сподобався Клаусу наш пішохідного-велосипедний міст. На вулицях Києва він зустрів чимало своїх прихильників. І навіть заспівав», – зазначив Віталій Кличко.

Він нагадав, що Scorpions уже багато років приїжджає з концертами в Україну. «Йому подобається атмосфера, подобається, як сприймають музику Scorpions українські фани. І він пообіцяв повернутися», – написав мер Києва.

Scorpions – легендарний німецький рок-гурт, заснований 1965 року у місті Ганновер. Понад 115 мільйонів платівок гурту було продано в світі.  Музиканти отримали велику кількість срібних, золотих та платинових нагород. Жоден рок-гурт такого рівня, після стількох років існування, не дає концертів так часто, як Scorpions. Вони відіграли тисячі концертів у всіх куточках планети. Україну музиканти відвідали в рамках туру Crazy World Tour.

Джерело

Next Post

У Києві невідомі влаштували масові підпали магазинів (фото, відео)

Чт Лис 14 , 2019
В ніч з 13 на 14 листопада, у Києві невідомі облили гасом та підпалили три магазини мережі «Молоко від фермера». Один з них привів до масштабних наслідків. Перший підпал стався близько 02:50 у Дніпровському районі столиці на вулиці Амвросія Бучми. Там троє невідомих облили гасом і підпалили магазин мережі «Молоко […]
пожежа

Можливо ви пропустили?