Зеленський в Раді переконує “слуг” голосувати за ринок землі

У Раді в середу, 13 листопада, проходить засідання фракції Слуга народу, на яке прибули президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Олексій Гончарук. Про це повідомляє “Лига.net”.

Засідання фракції проходить в залі, де зазвичай проходять засідання погоджувальної ради. При цьому співробітники Управління держохорони не пускають журналістів навіть у хол перед залом.

Проте, журналістам вдалося побачити, як Зеленський і Гончарук зайшли в зал. Головна тема для обговорення – законопроекти про введення ринку землі.

Земельна реформа стоїть на порядку денному парламенту на сьогодні першим питанням. Також на засіданні фракції присутній спікер парламенту Дмитро Разумков, глава Офісу президента Андрій Богдан і перший помічник Зеленського Сергій Шефір.

1 thought on “Зеленський в Раді переконує “слуг” голосувати за ринок землі

  1. Пока рано открывать рынок земли.
    petition.president.gov.ua/petition/75934

Comments are closed.

Next Post

Під Радою протестують проти жорстокого поводження з тваринами

Ср Лис 13 , 2019
Кілька десятків осіб пікетують Верховну Раду із вимогою не допустити жорстокого поводження з тваринами. Про це з місця події повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа. Учасники акції вимагають від народних депутатів не ухвалювати законопроект №0897. За їхніми словами, прийняття цього закону дозволить навчальним закладам використовувати тварин для навчального процесу і наукової роботи, зокрема […]
протест за тварин

Можливо ви пропустили?