Жорстоке побиття ветерана АТО і його дружини в Києві: це зробив син з другом

У ніч на 10 листопада в під’їзді власного будинку в Києві жорстоко побили ветерана АТО і його дружину. Це зробив син жінки зі своїм другом, повідомляє прес-служба Нацполіціі.

У ніч на 10 листопада ветеран АТО, боєць 90-го батальйону Ігор Панов (позивний «Хан») і його дружина Оксана Кавецька були знайдені в під’їзді власного будинку з важкими травмами. У Оксани стан стабільно важкий. У «Хана» – критичний.

Поліція Києва встановила причетних до нападу – це виявився син жінки зі своїм другом. Вказується. що вчора ввечері між сином і матір’ю в телефонній розмові виник конфлікт. Хлопець приїхав в будинок, де вона проживала. Під час чергової сварки син намагався побити маму, дружину заступився чоловік – вітчим хлопця. Пасинок покликав свого друга, з яким вони заподіяли парі важкі тілесні ушкодження і зникли.

Зловмисників затримали, це – молоді люди, 1989 і 1990 народження. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 15 частини другої статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Next Post

У Києві пропонують перейменувати станцію метро

Пн Лис 11 , 2019
У мерію звернулися з ініціативою змінити назву станції метро “Площа Льва Толстого”. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради. Станцію автор пропонує назвати ім’ям Тараса Шевченка. “У центрі Києва біля університету імені Тараса Шевченка, пам’ятника Тарасу Шевченку, парку Тараса Шевченка, бульвару Тараса Шевченка повинна бути і станція метро ім. […]
Метро Льва Толстого

Можливо ви пропустили?