У Києві побудують комплекс з переробки листя

У Києві вже наступного року планується старт будівництва комплексу з переробки органічних решток (опале листя, скошена трава та зрізані гілки), в результаті чого вироблятиметься біогаз.

Про це повідомив депутат та голова постійної комісії з питань екологічної політики Київської міської ради Костянтин Яловий на своїй сторінці у Facebook.

«Підприємство включатиме три біореактори, де і перероблятиметься органічна сировина. За попередніми оцінками – це щороку близько 30 тон органіки, яку зараз комунальні підприємства зберігають на спеціальних майданчиках, де або компостують, або утилізують», – значиться у повідомленні.

За словами Ялового, відкриття комплексу дає одразу дві переваги: запобігаємо спалюванню листя та отримуємо біогаз і добрива, що залишаються після переробки органіки. Крім листя і трави у комплексі можна буде перероблювати продукти харчування, жири та рідкі побутові відходи.

Джерело

Next Post

У Києві вже третій випадок дифтерії

Вт Жов 29 , 2019
У столичну лікарню із симптомами дифтерії доставлено чоловіка У Києві зафіксовано третій випадок захворювання на дифтерію. Із симптомами цієї хвороби увечері в понеділок, 28 жовтня, в інфекційне відділення Олександрівської лікарні доставлено чоловіка. Раніше у Києві було зафіксовано два підтверджених випадки захворювання на дифтерію. Перший випадок захворювання на дифтерію стався з […]

Можливо ви пропустили?