Вночі в Гідропарку вибухнуло кафе

У ніч на понеділок, 28 жовтня, в столичному Гідропарку сталася масштабна пожежа. Про це повідомляє видання «Інформатор».

Як з’ясувалося, займання почалося в одній з альтанок кафе «Колиба». Вогонь почав швидко поширюватися по території закладу, охопивши близько 50 квадратних метрів.

Ситуацію посилив вибухнув від високої температури газовий балон. На щастя, обійшлося без постраждалих. Вночі заклад не працює, тому всередині нікого не було.

Про те, що трапилося в ГСЧС повідомили близько 1:40. Близько 2:20 рятувальникам вдалося повністю ліквідувати пожежу. Що стало причиною загоряння, встановить слідство.

Next Post

Із столичного вокзалу вирушив новий потяг

Пн Жов 28 , 2019
В неділю, 27 жовтня, з Центрального залізничного вокзалу столиці вирушив новий потяг «Київ – Маріуполь», який курсуватиме під гаслом «Творимо себе – творимо Україну!». Його першими пасажирами стали студенти Української академії лідерства, які візьмуть участь у молодіжному форумі. Надалі цей потяг щоденно курсуватиме як другий склад нічного експресу № 10/9 «Київ – Маріуполь». Про це повідомляє прес-служба […]

Можливо ви пропустили?