Ткаченко створив у Київраді об‘єднання проти Кличка

У четвер, 24 жовтня, о 9:30 за адресою вул. Хрещатик, 36 (біля входу в будівлю КМДА) відбудеться прес-брифінг депутатів Київської міської ради.

Про це повідомляє перс-служба Київради.

Депутати анонсують об’єднання в групу “Новий Київ” задля формування реальної опозиції владі Кличка, здійснення контролю над діями міського голови і його підлеглих, та відстоювання інтересів киян.

Спікери: Сергій Гусовський, депутат Київської міської ради; Ілля Сагайдак, депутат Київської міської ради, а також Олександр Ткаченко, народний депутат України.

Нагадаємо, раніше виконком партії “Об’єднання” Самопоміч” прийняв рішення про виключення депутатів Київської міської ради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука і Вадима Васильчука з членів партії зананесеніе серйозного збитку репутації політичної сили.

У заяві зазначається: “Ці депутати підтримали рішення Київської міської ради про виділення родичам їх колеги Романа Марченко земельних ділянок в місті Києві, попередньо були незаконно їм же захоплені. Загальна площа всіх захоплених ділянок становить понад 1,4 га.

Крім цього, народний депутат від “Слуги народу” Олександр Ткаченко подав декларацію в Національне агентство з питань запобігання корупції, де вказав, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Джерело

Next Post

Знищений Київ. Історія та скандальне знесення Сінного ринку

Чт Жов 24 , 2019
Сінний ринок. Це було легендарне місце в Києві. В середині минулого століття там можна було придбати все – починаючи від домашньої консервації і закінчуючи дефіцитними оригінальними джинсами Levis. На жаль, про Сінний ринок тепер можна говорити лише в минулому часі. На його місці зараз будівельний майданчик. Але почнемо з самого […]

Можливо ви пропустили?