З Південного мосту зняли хлопців, що піднялись на 130-метрову висоту заради селфі

Поліцейські і рятувальники зняли з Південного моста трьох хлопців, що піднялись на висоту 130 метрів. Як виявилося, двадцятирічний хлопець вмовив двох підлітків 12 і 13 років залізти туди заради селфі. На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, 19 жовтня на службу 102 надійшло повідомлення про те, що троє невідомих намагаються залізти на Південний міст.

Прибувши на місце, патрульні побачили, що на шпилі, де майорить прапор України, невідомий з селфі-палицею в руках робив знімок, а ще двоє були поруч.

Інспектори викликали на місце події рятувальників і карету швидкої медичної допомоги. Можливі входи і виходи до того місця, де перебували люди, були закриті. Єдиний шлях до порятунку – це вантові канати. Патрульні скоординували свої дії з рятувальниками і розробили детальний план порятунку, враховуючи конструкцію мосту.

Хлопців зняли і затримали. Одному з них 12 років, другому – 13, а третім виявився 20-річний юнак. За словами дітей, їх товариш хотів втілити свою мрію, піднятися на міст і зробити фото.

На місце події прибули батьки і інспектори по ювенальної превенції, які в подальшому будуть працювати з дітьми.

Джерело

Next Post

Голова КОДА написав заяву на відставку з посади

Нд Жов 20 , 2019
Голова Київської обласної адміністрації Михайло Бно-Айріян просить Президента України прийняти його відставку з посади. Про це стало відомо з допису Михайла Кареновича на сторінці у соціальних мережах, куди він виклав світлину самої заяви. Конкретна причини написання заяви не повідомляються, свою заяву Бно-Айріян прокоментував цитуючи слова Андрія Чумака із твору «Сад […]

Можливо ви пропустили?