У затриманого п’яного водія автобуса алкоголь у 10 разів перевищував норму

Патрульні Чайки виявили нетверезого водія транспортного засобу, що призначений для надання послуг із перевезення пасажирів

Вчора о 17-ї години на вулиці Житомирській села Михайлівка-Рубежівка патрульні поліцейські зупинили автобус “БОГДАН”, водій якого підозріло маневрував дорогою.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. 28-річний водій погодився на пропозицію пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку на місці.

Результат огляду становив 2,02 проміле алкоголю, що 10 разів перевищує допустиму норму. На момент зупинки в салоні автобуса пасажирів не було.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали відносно нього адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Джерело

Next Post

Відпочивальники влаштували страшну пожежу біля злітної смуги "Борисполя"

Ср Жов 16 , 2019
Неподалік аеропорту “Бориспіль” відпочивальники влаштували масштабну пожежу. Вогнем знищено близько 1 га дерев та іншої рослинності. Про це у Facebook повідомив голова добровольчої пожежної команди “Штурм” Андрій Макаров. “Якісь безвідповідальні люди так смажили шашлики, що підпалили молодий ліс біля злітної смуги. Тікаючи, лишили свої шампура, посуд. Пожежу ліквідовано, врятовано більшу частину лісу. Згоріли […]
пожежа

Можливо ви пропустили?