У Раді презентували другу книгу “Нескорені”

До “Дня захисника України”, 15 жовтня цього року з 12.00 до 16.00 у кулуарах ІІІ поверху будинку Верховної Ради України відбувається презентація нової книги Валентини Розуменко «Нескорені».

Зустріч автором та героями оповідань, історії яких описані у книзі, організована Громадською організацією «Українська асоціація інвалідів АТО» та Благодійною організацією  «Міжнародний фонд братів Кузьміних», з метою звернути увагу суспільства і влади на проблеми демобілізованих та поранених.

Фото – Роман Пєтушков
Фото – Роман Пєтушков
Фото – Роман Пєтушков
Фото – Роман Пєтушков

6 грудня відбулась перша презентація книги про 18 мужніх бійців АТО під назвою “Нескорені”. Одного дня вони не побоялись піти на схід та захищати наш з вами спокій.

Тоді авторів теж запросили представити книгу до Верховної Ради.

«Нескорені» – книга, що адресована широкому загалу читачів, аби привернути увагу громадськості та влади до проблем демобілізованих, і в першу чергу – постраждалих бійців, які були важкопоранені внаслідок неоголошеної війни на сході України.

Читачеві пропонуються реальні історії Героїв-сучасників, що пройшли крізь пекло Іловайська, Дебальцевого, Донецького аеропорту та інших «гарячих» точок і – вистояли. Багато хто отримав велику психологічну травму, дехто став інвалідом.

Ця книга – про високі зразки мужності, сили духу, самопожертви і героїзму. У кожному інтерв’ю правдиво й документально відтворюються ті події.

Зараз продовжується друк наступник екземплярів книги. Автори проєкту сподіваються, що усі примірники побачать світ до Нового року.

Автори проєкту дякують усім причетним до створення книги – це автор Валентина Розуменко, талановита художниця – Софія Розуменко та видавництво “Просвіта”.

 

Фото – Роман Пєтушков

 

Next Post

Під Києвом відкрили пам'ятник Кузьмі Скрябіну

Вт Жов 15 , 2019
У селі Святопетровское Києво-Святошинського району Київської 14 жовтня відкрили пам’ятник українському музикантові Андрію Кузьменко, відомому як Кузьма Скрябін. Про це повідомляє Кореспондент. На відкриття пам’ятника приїхали батьки співака – Ольга Михайлівна і Віктор Кузьмич Скрябіни. Post Views: 1 212
Скрябін

Можливо ви пропустили?