“Коли за вбивство Гандзюк сядуть Мангер, Гордєєв та Рищук?”: на матчі збірної фанати звернулися до Зеленського

На матчі футбольних збірних України та Португалії, який відбувся на столичному НСК “Олімпійський” 14 жовтня, вболівальники вивісили банер із запитанням до президента Володимира Зеленського, коли будуть покарані вбивці громадської діячки Катерини Гандзюк.

“Найбільша перемога — вбивці в тюрмі. Найбільша поразка — вбивці на свободі”, — ідеться в дописі з фото банера на сторінці “Хто замовив Катю Гандзюк?”.

“Зе, коли за вбивство Гандзюк сядуть Мангер, Гордєєв та Рищук?” – було написано на банері над центральним сектором навпроти ВІП-трибуни.

При вщерть переповненому стадіоні збірна України перемогла збірну Португалії з рахунком 2:1 і достроково виграла путівку у фінальну частину чемпіонату Європи з футболу 2020 року, посівши перше місце в групі В.

Next Post

Втрачений Київ: станція метро замість церкви Марії Магдалени

Вт Жов 15 , 2019
На місці станції метро «Політехнічний інститут» до 30-х років минулого століття стояла гарна та затишна церква Марії Магдалени. Варто сказати, що у  XIX столітті сучасна Шулявка була за межею міста Києва. Урочистий вхід – дерев`яні тріумфальні ворота стояли на місці Повітрофлотського шляхопроводу, а на Площі Перемоги гомонів Євбаз. Проте йшов […]

Можливо ви пропустили?