У НАБУ поділилися результатами флешмобу Зеленського про протидію корупції

За останні два тижні в НАБУ надійшло близько двох тисяч звернень громадян про можливу корупцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«На що скаржаться? Неналежне досудове розслідування, реалізація соціальних, трудових прав та законних інтересів, порушення вимог земельного, житлово-комунального законодавства, порушення законодавства при примусовому виконанні судових рішень, питання, пов’язані з незгодою з судовими рішеннями і порушенням норм матеріального та процесуального права при їх прийнятті », – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що частина звернень не стосується діяльності НАБУ. Наприклад, деякі громадяни скаржаться на умови життя і сусідів. При цьому, всі звернення реєструються, а в разі, якщо скарга «не за адресою», її передають до компетентних органів.

У Бюро нагадали, що розслідування проводиться тільки, якщо факти відповідають їх підслідності. Йдеться про злочини високопоставлених чиновників, або якщо збиток державі перевищує 960 тисяч гривень.

Next Post

У Києві підлітки знущалися над могилами на кладовищі (ВІДЕО)

Нд Жов 6 , 2019
У мережу потрапило відео, де дівчата-підлітки ходять по кладовищу серед могил, знущаючись над похованнями. Про це повідомляє ресурс “Київ Оперативний”. “Молоде покоління вважає це нормою”, – прокоментували відео в інтернеті. На записі показано, що дівчата курять серед могил, спираючись на хрести. За їх словами, мертвим все одно, що вони роблять. […]
Кладовище

Можливо ви пропустили?