Аеропорт «Київ» приєднався до міжнародного флешмобу #tetrischallenge

Флешмоб показує обладнання необхідне для роботи тих чи інших служб.

Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського приєднався до всесвітнього інтернет-флешмобу #tetrischallenge. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

Флешмоб #tetrischallenge почався на початку вересня, коли свій робочий інвентар з висоти показали поліцейські Женеви. Після цього естафету підхопили екстрені служби інших країн. Поліцейські, медики, рятувальники розкладають біля бойових машин своє обладнання, а потім укладаються поруч, щоб наочно показати скільки інвентарю їм необхідно для роботи.

З висоти «пташиного польоту» це схоже на фігурки з популярної гри Тетріс. Від цього і з’явилася назва флешмобу #tetrischallenge.

Next Post

У НАБУ поділилися результатами флешмобу Зеленського про протидію корупції

Нд Жов 6 , 2019
За останні два тижні в НАБУ надійшло близько двох тисяч звернень громадян про можливу корупцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства. «На що скаржаться? Неналежне досудове розслідування, реалізація соціальних, трудових прав та законних інтересів, порушення вимог земельного, житлово-комунального законодавства, порушення законодавства при примусовому виконанні судових рішень, питання, пов’язані з […]
НАБУ

Можливо ви пропустили?