“Слуга народу” Тищенко порівняв Україну з насосом а “формулу Штайнмаєра” з надувною лялькою (ВІДЕО)

Депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко порівняв Україну з поламаним насосом, а “формулу Штайнмаєра” з надувною лялькою.

Так нардеп Тищенко відповів на запитання, передає hromadske.

“Я порівнюю сьогодні Україну, нашу рідну Україну, що побудували нам попередники, з насосом. Де, куди не візьмеш, що не береш, все щось не працює”, – сказав Тищенко.

“Я про формулу вже сказав. Це розведення. Найголовніше, що треба зрозуміти, тільки під наглядом ОБСЄ і тільки за законами Україні. Крапка. То, ви берете, наприклад, іграшку, ляльку. Ляльку берете, от берете ляльку. Ну, наприклад, надувну ляльку берете. От ви знаєте, як з нею впоратися? От щоб знати”, – додав він.

https://www.facebook.com/hromadskeua/videos/950768488589723/?__xts__[0]=68.ARCdYcus8BFg1VS9ghSiAXfzymPwOeZNPTnXLraQitFjCZWBYK_pTATBRFfueeOEL-PO6NYwkpFjVHQ7hlMU3J6TK0wChN2syJsIXxIsY8ImZBI2DhBctwr6tfiR0Z__eWdlgREjaBAzkoSfgZPQPZns0QfY68WRNdT7zIDDBS-PV5FXovzb2nYa8CCGZVgSkb8JwNvzGJcLhILU52-NSLc8zNObr1umHpC3l_TIuagCWa6ziSUSXgYeaGgL3KGs3V0eonsfXsUfMtnmSv5JFrJBb8OwyqzdohvUtNRnfcB_BRIfHjllMKXVSkmbD_A3vbAQoYoCiI4DfimWpWM7wgimLFAKnzJopNHWkA&__tn__=-R

 

Next Post

Рада підтримала новий законопроект «Про столицю»

Чт Жов 3 , 2019
Верховна Рада України проголосувала за нову редакцію закону «Про столицю» у першому читанні. За відповідне рішення проголосували 244 депутати, – передає «Громадське». Так, документ створює нову систему організації та здійснення місцевого самоврядування та виконавчої влади у столиці України. Пропонується відновити районні ради у Києві як представницькі органи жителів районів столиці, […]
Погода

Можливо ви пропустили?