Увечері 5 жовтня на Хрещатику обмежать рух під час відкриття фестивалю театрів ляльок

Цієї суботи, 5 жовтня, у центрі Києва відбудуться святкові заходи з нагоди відкриття Київського міжнародного фестивалю театрів ляльок «pUp.pet». У зв’язку із цим із 19:00 до 20:00 на вулиці Хрещатик (від Європейської площі до перетину вулиць Хрещатик і Михайлівської) передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1722.

Зокрема, запланована святкова хода з 19:00 до 20:00 за маршрутом: вул. Хрещатик, 4 – Майдан Незалежності – вул. Хрещатик, 36. А також із 20:00 до 22:00 – вулична вистава-феєрія на вул. Хрещатик, 36.

Нагадаємо, що IIІ Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок «pUp.pet», який триватиме із 5 до 9 жовтня в Києві, один із масштабніших у Європі та найбільший серед фестивалів театрів ляльок України. Мистецький форум збере у столиці України учасників із 18 країн світу. Зі своїми найкращими виставами до Києва приїдуть театральні колективи Білорусі, Бельгії, Грузії, Ірану, Іспанії, Італії, Китаю, Колумбії, Литви, Німеччини, Польщі, Сербії, Угорщини, України, Франції, Хорватії, Швеції та Японії.

Кияни та гості столиці зможуть переглянути більше 20 вистав, що відбуватимуться на сценах чотирьох театрів.

Next Post

Зеленський вже у Верховній Раді для обговорення "формули Штайнмайера"

Ср Жов 2 , 2019
Президент Володимир Зеленський вранці 2 жовтня прийшов на зустріч з фракцією “Слуги народу”, вона відбудеться у Верховній Раді. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на власні джерела. У зв’язку з приходом Зеленського відкриття засідання Верховної Ради затримується. Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив нардепам зі своєї фракції, що перед […]
Зеленський

Можливо ви пропустили?