Невідомі жорстоко побили ветерана АТО після камінг-ауту

П’ятеро невідомих напали на ветерана АТО біля його будинку, після того як він зробив камінг-аут.

Про це розповів на своїй сторінці в Facebook правозахисник Віктор Пилипенко.

“В цю суботу п’ятеро радикалів – гомофобів підстерегли нашого побратима, ветерана Василя Давиденко під його домом і напали. Напали через його камінг-аут. Все сталося дуже швидко. Ці пацюки били в пах, у голову, потім ногами. Уп’ятьох. Василь встиг згрупуватися, це його врятувало. Б’ючи в корпус покидьки порвали його спеціальний пояс-корсет для хребта, скаліченого під час війни. Потім вони дуже швидко втікли. Василь сміявся, коли розповідав: “втікали так, ніби мільйон доларів украли”, – пише правозахисник.

Він зазначив, що хтось злив гомофобам адресу проживання ветерана, і попросив допомоги у пошуку житла та нового місця роботи для нього.

“Гидко те, що хтось відкрив його адресу проживання. Очевидно, хтось з місця роботи, де Василю влаштували тихий бойкот колеги після його камінг-ауту. Якщо хтось міг би допомогти йому із новим місцем роботи чи орендою нової кімнати – пишіть. Лишатися на тому місці, де він зараз, йому точно не варто. Василь має юридичну освіту, наразі працює у сфері телекомунікацій і є B2B менеджером… Василь – чудова людина і друг, і так само як і усі ми, своїми діями хоче змінювати суспільство на краще”, – зазначив він.

https://www.facebook.com/viktor.pylypenko.96/posts/2577495265626573

Нагадаємо, у Києві побили слідчого прокуратури

Next Post

Зеленський сфотографувався в Бабиному Яру ввечері, вранці були тільки квіти, - журналіст

Пн Вер 30 , 2019
Президент України Володимир Зеленський 29 вересня, в 78-ту річницю початку масового розстрілу євреїв у Бабиному Яру, ймовірно відвідав місце трагедії ввечері, після емоційної реакції рабина Якова дов Блайха. Як інформує Цензор.НЕТ, про це у фейсбуці пише історик і журналіст Олександр Зінченко. “Вранці у неділю у столиці йшов дощ. Попри це […]
Зеленский Бабий Яр

Можливо ви пропустили?