На Київщині п’яний підліток покатав друзів на авто: загинув 19-річний хлопець, якого везли у багажнику

Неповнолітній водій та ще семеро пасажирів перебувають у лікарні.

У Київській області підліток вирішив похизуватися своїм новим автомобілем і запропонував друзям їх покатати. Поїздка закінчилася смертю однієї людини, ще семеро осіб – постраждали.

Про це інформує поліція Київської області. Трагедія сталася в неділю, 29 вересня, у Миронівці після святкування дня народження. 17-річний студент одного із місцевих навчальних закладів декілька днів тому придбав собі авто. Будучи вже на підпитку (1.25 промілле), у компанії ще шістьох друзів у салоні вирішив «прокататися».

У салон автомобіля, крім водія, який ще і водійських прав не мав, помістилося четверо хлопців та двоє дівчат. Ще одному хлопцю місця не вистачило – його помістили в багажник.

На швидкості неповнолітній водій не впорався з кермуванням і протаранив паркан приватного будинку. Його занесло до бетонного колодязю, що й призвело до трагедії.  19-річний хлопчина, що перебував у багажнику, загинув на місці, водій та ще шестеро пасажирів перебувають у лікарні.

Джерело

Next Post

Дитяча залізниця оголосила про закриття сезону

Пн Вер 30 , 2019
Проїхатися на дитячій залізниці можна до 6 жовтня. У цей день поїзда відправляться в свій останній рейс перед закриттям до наступного літа. Дату закінчення сезону назвали в прес-службі дитячої залізниці на Facebook. Дорога працює по вихідних і святкових днях. Вартість квитка: дорослий 50 грн., Дитячий – 30 грн. Вхід в […]
Дитяча залізниця

Можливо ви пропустили?