Суд зняв арешт з «вертолітного майданчика» Януковича

Київський апеляційний суд скасував арешт конгрессно-виставкового центру «Парковий», який називають вертолітним майданчиком екс-президента Віктора Януковича. Про це повідомляє «РБК-Україна».

Повідомляється, що суд скасував рішення від 5 квітня 2019 року, яким на «Парковий» наклали арешт і передали його для управління Національному агентству з розшуку та менеджменту активів.

На думку Київського апеляційного суду, прокуратура не довела, що «Парковий» повинен бути речовим доказом і пов’язаний з розслідуванням, яке стосується порушень під час його будівництва. Також правоохоронці нібито не обгрунтували необхідність арешту, а в самому розслідуванні не повідомлялось про підозру жодній людині.

Next Post

В Києві вандали вкрали муляж школяра-пішохода

Ср Вер 25 , 2019
Пластикова фігура встигла простояти добу. У Києві на Дорогожичах зловмисники викрали новенький муляж дитини-пішохода, який встановили, щоб водії пригальмовували перед переходом. Про це написав кореспондент ТСН Дмитро Фурдак на своїй сторінці у Facebook. У публікації йдеться, що на столичному районі установили кілька фігурок пішоходів, але одна з них встигла простояти […]
вирваний муляж школяра

Можливо ви пропустили?