Окружний суд Києва дозволив будівництво в Протасовому Яру

Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону Державної архітектурно-будівельної інспекції на будівництво житлового комплексу Tourbillon в столичному Протасовому Яру. Рішення опубліковано на сайті суду.

Суд розглядав справу в спрощеному порядку, тобто без виклику сторін та проведення засідання.

Замовник будівництва Дайтона Груп, будівельна компанія Індбуд і архітектурне бюро Алюр просили суд скасувати три приписи ДАБІ, які зупиняли будівництво і штрафували архітектурне бюро.

Суддя повністю задовольнив ці вимоги і зобов’язав ДАБІ компенсувати забудовникам 25 625 судових витрат. При цьому в суді зазначили, що Держінспекція не надала доказів на підтвердження своєї позиції і не спростувала доводи позивачів.

Next Post

У НАБУ прокоментували антикорупційний флешмоб Зеленського

Вт Вер 24 , 2019
Заклик президента України Володимира Зеленського дзвонити на гарячу лінію Національного антикорупційного бюро та повідомляти про випадки корупції може призвести до дестабілізації роботи Бюро. Про це повідомляє Рада громадського контролю НАБУ. У повідомленні уточнюється, що детективи НАБУ займаються тільки корупційними правопорушеннями, які зробили вищі посадові особи, і які становлять загрозу національній […]
НАБУ

Можливо ви пропустили?