У Києві підліток-руфер зірвався з даху

На вулиці Урлівській, 22 в Дарницькому районі 14-річний підліток зірвався з даху і отримав травми. Про це повідомляє «Інформатор».

Прибулі на місце поліцейські виявили, що хлопець лежить на козирку цокольного поверху. Патрульні зняли підлітка з козирка і передали лікарям швидкої допомоги. Ті в свою чергу діагностували у потерпілого відкриті переломи обох ніг. Підлітка госпіталізували в «Охматдит».

Пізніше з’ясувалося, що хлопець вирішив повиснути на краю четвертого поверху, але не втримався і зірвався вниз. Також поліцейські з’ясували, що руфер живе в будинку неподалік. За попередніми даними, він потрапив на дах по пожежним сходам. В даний час правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Next Post

Пекарня людей з ментальної інвалідністю шукає нове приміщення

Вт Вер 17 , 2019
Київська пекарня Good Bread from Good People закрилася через відсутність місця для оренди. Організатори проекту просять допомоги в пошуку нової локації. Про це йдеться на сторінці пекарні в Facebook. У пекарні працюють переважно люди з інвалідністю, попереднє місце їм давали в користування безкоштовно. «Ми залишилися без приміщення і дуже терміново […]
Good Bread from Good People

Можливо ви пропустили?