Офіс президента відмовився від ідеї переїзду з Банкової

 Офіс президента немає можливості для переїзду в інше приміщення з вулиці Банкової в Києві. Про це повідомив в ефірі телеканалу «1 + 1» керівник офісу Андрій Богдан.

«Ми не можемо знайти на сьогоднішній день варіант переїзду. Була абсолютно логічна конструкція переїзду до Українського дому з розміщенням тут музею. Але насправді час проведення там ремонтних робіт плюс всі ці системи секретності, зв’язку, безпеки – це настільки все складно, що немає сенсу робити тимчасовий [офіс] », – сказав Богдан.

Про ідею перенести Адміністрацію Президента з Банкової Зеленський заявляв перед другим туром президентських виборів: «Я сказав своїм хлопцям: шукайте якийсь оpen space, якийсь unit цікавий».

Next Post

У ліцеї імені Богуна вперше вчаться дівчата

Пн Вер 2 , 2019
У столичному військовому ліцеї імені Богуна вперше в історії почали навчання дівчата. З 1 вересня військово-навчальний заклад поповнили 300 нових вихованців, в тому числі 20 дівчат, повідомляє військове телебачення України. За словами начальника ліцею  Ігоря Гордійчука, “дівчата не поступаються хлопцям ні в рівні знань, ні у фізичній підготовці, ні в […]

Можливо ви пропустили?