На вокзалі в Києві затримали групу злодійок

Вони чинили опір при затриманні.

В готелі Києва схопили ще одного грабіжника з банди, яку «кришувала» поліція на ж / д вокзалі, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на ТСН.

Чоловік звернувся до співробітників полку патрульної служби особливого призначення «Київ», які патрулювали неподалік, і вказав на підозрюваних.

При спробі поспілкуватися з громадянками жінки почали конфліктувати, а одна з них дістала газовий балончик і застосувала його в обличчя поліцейському.

Лікарі «швидкої» надали правоохоронцю медичну допомогу, а порушниць доставили у відділення поліції.
Найактивніша учасниця конфлікту – 36-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше потрапляла в поле зору правоохоронців за кишенькові крадіжки. З нею проводяться слідчі дії. Щодо трьох інших, яким від 20 до 27 років, вирішується питання про їх процесуальний статус.

Поліція почала кримінальні провадження у ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі

Next Post

У Києві підпалили мікроавтобус з людьми

Ср Сер 28 , 2019
У ніч на 27 серпня невідомі напали на мікроавтобус, який стояв лісопосадці на вулиці Електриків. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Києва. У момент нападу в мікроавтобусі знаходилися чотири людини. Невідомі в масках і чорній формі повіяли в вікно сльозогінним газом, а коли пасажири вискочили на вулицю, кинули всередину авто […]

Можливо ви пропустили?