У Києві вже закінчують капремонт п’яти станцій швидкісного трамвая, – Кличко

У Києві тривають активні ремонтні роботи. До початку осені пасажири громадського транспорту вже зможуть користуватися послугами швидкісного трамвая.

Про це в понеділок, 26 серпня, на своїй сторінці Facebook розповів столичний міський голова Києва Віталій Кличко. Він пояснив, що закінчується капітальний ремонт відразу п’яти станцій швидкісного трамвая Борщагівській гілки: Гната Юри, Гарматна, проспект Перемоги, Польова і Політехнічна.

За його словами, це будуть сучасні та комфортні станції. На них уже проклали нові комунікації, оновили трамвайні рейки, зробили нові платформи, вхідні групи і вестибюлі. Також облаштували станції тактильної плиткою для пасажирів з вадами зору. На кожній станції буде працювати пункт безпеки.

Для зручності пасажирів встановлюють термінали готівкового і безготівкового розрахунку. Ми ремонтуємо не тільки станції, оновлюємо також навколишнє інфраструктуру – капітально ремонтуємо підземні переходи та тротуари. Загалом лінією швидкісного трамвая щодоби користуються понад 150 тисяч пасажирів. Тому ми робимо все можливе, щоб закінчити ремонтні роботи якнайшвидше” – зазначив Віталій Кличко

Джерело

Next Post

​Почалися дивні речі: з'явилися нові деталі резонансної ДТП з тещею Притули

Вт Сер 27 , 2019
Не дивлячись на обіцянки ніхто з родини тещі шоумена Сергія Притули Лілії Сопельник, навіть не поцікавився станом здоров’я матері і дитини. Про це повідомляє видання “Вісті“. Також родина артиста не пропонувала постраждалим фінансової допомоги для їх лікування. “Винуватиця ДТП не цікавиться ні станом потерпілих, ні ходом лікування. Ніхто не пропонував допомоги”, – розповів […]

Можливо ви пропустили?