У Києві пройде Булгаков-FEST

14 вересня о 14:00 киян та гостей міста запрошують на Поділ на фестиваль Булгаков-FEST. Про це повідомляє Faсebook сторінка Музею ім. Н.А. Булгакова.

Організатором першого київського фестивалю міської культури є Благодійний Фонд відомого букініста і мецената Владислава Трубіцина «Культурні новації».

Його мета – привернути загальну увагу до важливості збереження особистості Києва – міста, в якому хочеться не тільки жити, але і постійно повертатися.

Географія локації фестивалю простягнеться від музею Булгакова до вулиці Боричів Тік. У програмі фестивалю заплановані: виступи музикантів, діджеїв та акторів на великій і малій сценах; творча, дитяча, букіністичний і лаунж-зона з різноманітними інтерактивними заходами, сімейними майстер-класами, театральними постановками та кінопоказами нон-стоп.

Вхід на захід вільний.

Джерело

Next Post

У Києві вже закінчують капремонт п'яти станцій швидкісного трамвая, - Кличко

Вт Сер 27 , 2019
У Києві тривають активні ремонтні роботи. До початку осені пасажири громадського транспорту вже зможуть користуватися послугами швидкісного трамвая. Про це в понеділок, 26 серпня, на своїй сторінці Facebook розповів столичний міський голова Києва Віталій Кличко. Він пояснив, що закінчується капітальний ремонт відразу п’яти станцій швидкісного трамвая Борщагівській гілки: Гната Юри, […]
Электрон Линия Скоростного трамвая

Можливо ви пропустили?