У Києві пройшла репетиція маршу ветеранів

У Києві відбулася перша репетиція Маршу захисників України до Дня Незалежності. Учасники налагоджували дії стюардів – близько 100 чоловік, які будуть координувати рух людей. Про це йдеться в репортажі «5 каналу».

Організатори маршу вже узгодили з поліцією і міською владою час і маршрут. Колона складатиметься з 12 «коробок».

«Ми відпрацювали, які інтервали повинні бути між колонами, між людьми, щоб вони не тиснули один одного. Ще скільки людей повинно бути в ряд і в шеренгу. Спочатку будуть йти сім’ї загиблих в АТО, після них поранені, потім члени сімей Небесної сотні, потім ветерани », – сказав член Ради ветеранів АТО при Міністерстві ветеранів Антон Колумбет.

Марш захисників розпочнеться об 11:00 в парку Шевченка і пройде по Хрещатику на Майдан Незалежності через Бессарабську площу. Потім учасники підуть до Михайлівського собору, щоб взяти участь в молебні.

Джерело

Next Post

З 1 вересня старшокласників почнуть навчати фінансової грамотності

Пн Сер 19 , 2019
З початком нового навчального року в українських школах введуть новий предмет. З 1 вересня учні 10-11 класів вивчатимуть курс «Фінансова грамотність». Для цього вже розроблена навчальна програма і підготовлено посібники. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти. Навчальні матеріали були створені проектом USAID «Трансформація фінансового сектора» у співпраці з МОН та ДВНЗ […]
Школа

Можливо ви пропустили?