Ізраїльський наркобарон втік в “Борисполі”

Ізраїльтянин Амос Дов Сільвера зник в аеропорту “Бориспіль”, як тільки пройшов через металошукач.

Правоохоронні органи України працюють над затриманням засновника найбільшої віртуальної мережі поширення марихуани Telegrass, ізраїльтянина Амоса Дов Сільвера.

Як повідомляє Times of Israel, вранці 16 серпня, після того як Верховний суд України схвалив поданий ізраїльською владою запит про видачу злочинця, Сільвер втік від українських поліцейських перед своєю екстрадицією на батьківщину.

За даними ізраїльських ЗМІ, Сільвер зник в аеропорту “Бориспіль” незадовго до посадки на літак в Тель-Авів – відразу ж після того, як з нього зняли електронний браслет, щоб чоловік міг пройти через металошукач. В останній раз його бачили у duty free.

“Дана особа паспортний контроль в Міжнародному аеропорту” Бориспіль “не проходила, на лінії паспортного контролю не з’являлась і в якому місці зникла – прикордонникам не відомо”, – заявив в коментарі сайту “Сегодня” керівник прес-служби Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За даними ізраїльського видання Haaretz, злочинця повинен був супроводжувати співробітник ізраїльських правоохоронних органів, але офіцер запізнився на рейс до Києва.

Ізраїльська влада інкримінує Амосу Дов Сильверу ряд злочинів, зокрема незаконний обіг і зберігання наркотиків, перешкоджання правосуддю, а також ухилення від сплати податків і відмивання грошей.

Next Post

У столиці відзначать річницю Іловайської трагедії: програма

Пт Сер 16 , 2019
До 5-ї річниці трагічних подій в Іловайську в Києві пройде низка заходів: дні пам’яті, виставки, презентації книг, зустрічі, прем’єра фільму. 18 серпня 2014 р. під час запеклих боїв українські частини, що здебільшого складалися з добровольчих підрозділів, увійшли до міста Іловайська. Їм вдалося взяти під контроль частину міста, однак після відкритої […]

Можливо ви пропустили?