З’явилося спростовання інформації щодо побиття бездомних «Муніципальною вартою Києва»

Раніше 14 серпня видання «Хмарочос» писало про те, що дев’ятого серпня Муніципальна варта влаштувала рейд на залізничному вокзалі Києва. 

Про це написав журналіст Денис Казанський, який супроводжував «вартових».

Зокрема, він став свідком того, як керівник підрозділу київської Муніципальної варти Сергій Бондар забирає вкрадений гаманець в одного з чоловіків. На фото видно, як до чоловіка застосовують силу. Це підтверджується фото- та відеоматеріалами Дениса Казанського.

Також «Хмарочос» писав про те, що засновник Instagram-сторінки bezdomnie.ua, який особисто знайомиться з безпритульними і допомагає їм, повідомив, що під час рейду на вокзалі Муніципальна варта вигнала безхатьків, жебраків, людей з інвалідністю та інших соціально незахищених осіб. Згідно з повідомленням, людей били палицями, ногами і тягнули по землі.

У коментарі Громадському заступник голови Муніципальної варти Антон Колумбет заявив: «Ніхто нікого не бив, все це повна маячня з посиланням на недостовірне джерело, яке бреше. І зараз, це офіційно, нашою юридичною службою готується позов проти Хмарочосу про спростування цієї інформації з метою захисту нашої гідності».

«Хмарочос» спростовує інформацію щодо побиття бездомних на фотографіях з Instagram-сторінки bezdomnie.ua представниками «Муніципальної варти Києва», зокрема пана Віктора, що отримав травму, про якого ми писали у новині раніше.

Next Post

В урядовому кварталі Києва на проїжджій частині провалився асфальт

Чт Сер 15 , 2019
15 серпня в Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальт на дорозі. Глибока яма утворилася в районі будинку №23. Середню смугу руху частково перекрили, однак подальший обвал дороги не виключений. Яма утворилася на проїжджій частині близько 9:00. Про це Інформатор повідомляє з місця події. За станом на 10:30, комунальні служби ще […]

Можливо ви пропустили?