У Кличка прокоментували справу Великої кільцевої

В Ухвалі Голосіївського районного суду міста Києва щодо будівництва ділянки Великої кільцевої дороги від вул. Рокоссовського до вул. Богатирської мова йде виключно про тимчасовий доступ до речей і документів, а не про проведення обшуків, повідомляє прес-служба КМДА

КМДА постійно взаємодіє з правоохоронними органами з метою забезпечення розслідування будь-яких неправомірних дій. Всі запити правоохоронних органів опрацьовуються згідно законодавства України. Відповіді на них надаються у визначені законом терміни.  Таким чином, правоохоронні органи можуть звернутись із запитом до відповідного структурного підрозділу КМДА. І для отримання даних документів не потрібна ухвала суду.

Крім того, інформація в Ухвалі Голосіївського районного суду міста Києва від 24.07.2019 по справі № 752/13649/19 щодо переліку документів, якими володіє  Департамент економіки та інвестицій КМДА, – не відповідає дійсності. Володіння документами, переліченими в Ухвалі, не відноситься до компетенції Департаменту економіки та інвестицій, визначеної Положенням про нього.

Зважаючи на недостовірну інформацію, наведену в Ухвалі, та подальше її поширення у засобах масової інформації, вбачається мета відповідної кампанії не в отриманні документів, які належить оцінювати органам досудового слідства, а у створенні інформаційного приводу, згідно з яким дії обраної киянами місцевої влади є предметом вивчення правоохоронних органів.

 

1 thought on “У Кличка прокоментували справу Великої кільцевої

  1. ord-ua.com/2019/08/05/bitva-zastrojshikov-i-smotryashih-pobeditel-poluchit-kiev/

    Цитата: “Кличко зараз пішов у відпустку. А знаєте куди? Святкувати день народження Вадіка Столара. Кличко, Ніконов, Рябікін, Палатний, Микитась і ще багато інших — усі вони зараз пливуть на яхті по середземному морі і похмиляються шампанським. І в 2017 році, коли його знімали журналісти Схем, Кличко також був на дні народження у Столара.”

Comments are closed.

Next Post

ДБР затримало двох прокурорів за отримання 5 тисяч доларів США від підприємця

Пт Сер 9 , 2019
Слідчі Державного бюро розслідувань затримали двох прокурорів однієї з районних прокуратур Києва під час отримання хабара в сумі 5 тисяч доларів від підприємця. Про це повідомляє прес-служба ДБР. За даними слідства, прокурори однієї зі столичних місцевих прокуратур вимагали від підприємця 5 тисяч доларів. За це вони обіцяли не притягати його […]
Взятки Киев

Можливо ви пропустили?