Під Києвом мало не вибухнула дочка бізнесмена з нянею

7 серпня в Броварах Київської області на сім’ю місцевого бізнесмена було скоєно замах, після чого підприємець звернувся за допомогою до ЗМІ.

За словами чоловіка, невідомий заклав бойову гранату прямо під його будинком. В результаті замаху ледь не загинули 4-річна дочка бізнесмена і її няня.

Сам підприємець вважає, що події пов’язані з чиновниками в генеральній прокуратурі, які всіляко намагаються відібрати бізнес.

Також підприємець на ім’я Валерій попросив захисту у всіх правоохоронців і особисто у президента – Володимира Зеленського. Чоловік готовий також назвати прізвища, імена та посади чиновників, які можуть бути причетні до нападу на його сім’ю.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/429023387955449/

 

Next Post

У зв’язку із проведенням фестивалю «Сильні України» із вечора 9 серпня до ранку 11 серпня на Хрещатику перекриють транспортний рух

Пт Сер 9 , 2019
10 серпня в столиці відбудеться фестиваль «Сильні України». Під час підготовки локації та впродовж фестивалю частина вулиці Хрещатик (від перетину з вулицею Прорізною до перетину з вулицею Богдана Хмельницького) буде закрита для автомобільного руху. Так, відповідно до розпорядженням КМДА № 1402 заборона руху всіх видів транспортних засобів триватиме із 20:00 9 серпня до […]

Можливо ви пропустили?