У Києві з’явилися перші маршрутки з валідаторами

У столиці з’явилися перші маршрутки, в яких почали встановлювати валідатори для оплати проїзду по е-квитка. Про це повідомляє «Сегодня».

Кияни помітили пристрій в автобусі №550, який курсує за маршрутом: вулиця Кадетський гай – проспект Маяковського. Маршрут обслуговують автобуси КП «Київпастранс», вартість проїзду в них – 8 гривень, а його довжина складає більше 24 км.

За словами водія, валідатори встановили нещодавно. «Поставили, але вони в неробочому стані, коли їх підключать до оплати проїзду, нам не говорять», – розповів водій.

Валідатор розміщений на стійці біля передніх дверей, і за нього постійно чіпляються пасажири. «Поки від пристрою мало користі. Написано, що «система закрита», блимає зеленими вогниками. Деякі пасажири вішають на валідатори сумки і кульки », – зазначив один з пасажирів.

Також валідатори встановили і в маршрутці №155, яка теж обслуговується «Київпастрансом».

Водій каже, що пристрій поки не працює. Разом з тим валідатори запустять, як тільки пристрої встановлять на всіх «Богданах» на маршруті. В Києві налічується понад 400 комунальних маршруток.

Офіційно в департаменті транспортної інфраструктури КМДА заявляють, що поки не впроваджують е-квиток в маршрутках. Раніше в мерії озвучували ідею підключити до системи приватників.

Next Post

Мер Києва Віталій Кличко пішов у відпустку

Пн Сер 5 , 2019
Київський міський голова Віталій Кличко з понеділка, 5 серпня, пішов у відпустку. Про це повідомляє сайт 44.ua з посиланням на розпорядження, яке опублікували на сайті Київської міськадміністрації. У документі вказується, що столичний градоначальник взяв собі щорічну основну відпустку і погодив це з Президентом України Володимиром Зеленським. Кличко буде відпочивати до […]
Виталий Кличко

Можливо ви пропустили?